Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Είμαι έτοιμος για την Chelsea»

Robertson: «Είμαι έτοιμος για την Chelsea»

Μήνυμα ετοιμότητας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Chelsea στο Anfield έστειλε ο Andrew Robertson, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο Robbo τραυματίστηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σε φιλικό αγώνα με την Athletic Bilbao, όμως κατάφερε να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο και ήταν στον πάγκο των Reds στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Burnley.

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος, ο Robbo απάντησε:

“ Έχω επιστρέψει στην πλήρη προπόνηση. Προπονήθηκα πλήρως την Παρασκευή, μία μέρα πριν τον αγώνα – ίσως λίγο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, αλλά νομίζω ότι οι φυσικοθεραπευτές απλώς ήθελαν να με ξεφορτωθούν, για να είμαι ειλικρινής! ”

“ Είμαι ένας εφιάλτης όταν τραυματίζομαι και θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσπάθησα για το καλύτερο, δοκίμασα τα πάντα. Είχα τελειώσει – ένιωσα ότι θα μπορούσα ίσως να είχα προπονηθεί μια ή δύο μέρες νωρίτερα, αλλά οι ειδικοί που έχουμε σε αυτόν τον σύλλογο είναι εξαιρετικοί. ”

“ Χρειάστηκε ακόμα να τικάρω μερικά κουτάκια ακόμη και ευτυχώς το έκανα την Πέμπτη, οπότε προπονήθηκα πλήρως με την ομάδα την Παρασκευή. ” Είπε ο Robertson.

“ Προπονήθηκα σήμερα και θα έχω μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης, οπότε ας δούμε τι θα γίνει με την Chelsea. Θα είμαι έτοιμος, θα είμαι έτοιμος να παίξω και, όπως είπα, ελπίζω ότι θα είμαι σε φόρμα για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

Ο Andrew Robertson υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com